Våra yogalärare

Erfarna, kompetenta, entusiasmerande och personliga

Flowfabrikens yogalärare

Flowfabrikens yogalärarteam består av ett gäng passionerade yogalärare som alla drivs av sina specifika målsättningar, styrkor och erfarenheter. Alla med olika personlighet, utstrålning och utbildningsbakgrund. Prova dig runt på våra olika klasser och hitta din favoritlärare och även den yogaform som passar dig bäst.

Flowfabriken

Fatou Sonko

Fatous drivkraft som yogalärare är att skapa ett yogarum där olika människor känner sig välkomna och få njuta av yogans alla fördelar, oavsett vem du är. Hon älskar möten mellan människor och tycker yogan är ett ypperligt tillfälle för att göra gott för både sig själv och andra.

Fatou har sin 200-tim yogalärarutbildning från Nordiska yogainstitutet med en utgångspunkt i Virya yoga och med en bas i andetaget skapar Fatou klasser som är enkla att hänga med i utifrån dina förutsättningar och behov samtidigt som du får en genomgång av hela kroppen. Sen tycker Fatou att det är aldrig fel om man får ha lite roligt på yogamattan också och menar “ser jag leenden i yogarummet, då har jag kul på jobbet”.

När hon inte arbetar på Flowfabriken så arbetar jag på västra götalandsregionen som utvecklingsledare inom Folkhälsa. Hon tycker dock att de bästa dagarna är de oplanerade dagarna och de fyller hon gärna med natur, dans eller häng med vänner och familj.

Anna Redin

Med basen i upplevelsen att känna närvaro i sin kropp vill Anna väcka nyfikenhet och utforskande under sina yogaklasser. Hon vill skapa en tillåtande atmosfär där känslan av att få vara precis som man är, utifrån sina förutsättningar. För Anna handlar Yogan om ett ”förhållningssätt” som är lika mycket det vi gör i vardagen som på mattan, detta genom tankar, handlingar och agerande. Att sträva efter att göra gott både mot sig själv och andra. Att stanna upp och vara närvarande, att lyssna inåt och att använda andetaget är ”ledord” som hon tycker är bra för att hitta balans i livet.

Anna har sin utbildningsbakgrund i yogalärarutbildning/"Art of life" 200 tim på Yogaroom Kungsbacka och har utöver det Yinyoga grundutbildning modul 1, 40 timmar.

När Anna inte är yogalärare arbetar hon som socionom. På sin fritid läser och vidareutbildar hon sig inom självutveckling, friskvård och fysisk och mental hälsa. Natur, egeiska havet i Grekland och dykning har Anna även en stark förkärlek till.

Flowfabriken
Flowfabriken

Elina Amby

Elinas yogaklasser speglas av lugn, tillåtelse, variation och lekfullhet. Hennes härliga energi och magiska röst får dig att bara vilja boka nästa klass.

För Elina har den personliga yogaresan bidragit till närvaro och tillit i alla livets delar och känslor, något som tillsammans skapar kärlek både till sig själv och sin omgivning. Ett förhållningssätt som Elina tar med sig in i sina klasser där tillåtelse att den känslan som dyker upp, är den känslan som får vara närvarande utan att förändra, rätta till, döma eller kritisera. Hon vill skapa en tillåtande och bekväm atmosfär där du som deltar kan andas med det som är så att när klassen sedan är slut, kanske du lämnar med en känsla av återhämtning, mjukhet och klarhet.

Elina har sin utbildningsbakgrund i en 200tim yogautbildning med Green Yoga International samt är utbildad inom Yoga Nidra. Hon har instruerat några år och på Flowfabriken möter du Elina på både fysiska klasser och lugna klasser som Yoga Nidra. Elina studerar till hälsovetare och fritiden spenderas gärna i naturen med pojkvännen, hemma i soffan med en kopp te och en bra podd eller ute där det bjuds på skratt, dans och spännande diskussioner.

Emma Holström

Emma Holström lugna och behagliga röst hjälper dig att hitta och känna föreningen mellan kroppen och andetaget. Hon har lång erfarenhet av egen yogapraktik och hämtar inspiration till sina klasser från Ashtangayogan som hon har sin bakgrund i.

Emma har fem års erfarenhet av att undervisa och är utbildad i Elements of yoga" som ges av S.A.F.E. Hennes intresse för yoga är stort och hon fyller kontinuerligt på kunskap via workshops i filosofi, pranayama och asanas.

Yogan är en stor del av Emmas liv och ett starkt verktyg för att behålla hälsan och lugn när livet bjuder på stress och hög belastning. Hon arbetar som rektor och när hon inte yogar eller arbetar hejar hon på sin son som spelar fotboll eller njuter av att träffa vänner, laga mat eller baka.

Flowfabriken
Flowfabriken

Embla Persson

Emblas starka passion för yoga lyser igenom och inspirerar på djupet i hennes yogaklasser. Med hennes trygga röst i kombination med ödmjukhet och närvaro guidar hon inspirerande sina elever så de hittar sin egna praktik, alignment och vägledning inifrån. Hon väver in intentionssättning och återkoppling till intentionerna under sina klasser för att uppmuntra mina elever att ta med sig yogans praktik utanför mattan. Frid, acceptans med nuet och tacksamhet är nyckelord som ofta är återkommande i hennes teman.

Embla har gått sin 200tim via Awakened Spirit Yoga som fokuserar på en mix mellan Traditionell Hatha och Vinyasa och heter ”Sacred Earth”. Hon är även certifierad rawfoodkock och inspiratör och har nyligen påbörjat att utbilda sig till ayurvedisk hälsorådgivare. Yoga, hälsa, skapande och natur är på olika sätt starkt närvarande i Emblas liv, både privat, som förhållningssätt och i hennes olika yrkesroller.

Kajsa Linnander

Kajsas superkraft som yogalärare är förmågan att under klassen väcka nyfikenhet av kopplingen mellan teori och praktik och i det skapa både intressanta och sköna yogaklasser för kropp och sinne. Kajsa har både lång erfarenhet av att yoga själv och att instruera yogaklasser och har utöver det även drivit egen yogastudio i Tyskland. Hon är utbildad inom Yinyoga 100tim, Hathayoga 200tim och Bikram hot yoga.

Utanför yogamattan tar Kajsa med sig sin kunskap kring medveten närvaro och andningsmönster till det vardagliga livet, styrkan, förmågan och möjligheten att kunna stanna upp och ta ett steg åt sidan när dagen inte flyter på i ett flow :).

När Kajsa inte undervisar yoga på Flowfabriken studerar och arbetar men intresset för yoga och hälsa ligger henne nära om hjärtat och något som är med även på fritiden.

Flowfabriken
Flowfabriken

Lenita Gustafsson

I Lenitas yoga är hörnpelarna individualitet, utveckling, känsla och humor. Yogan är passionen, likaså teamkänslan i yogasalen och den enskilde individens kroppsanatomi.

Lenita har stor passion för träning och lång erfarenhet av att instruera både yoga, personlig träning och annan form av gruppträning. Hon har en mängd olika utbildningar inom träning och hälsa som t.ex. Pilatesinstruktör, kostrådgivare, yinyoga, yoga grundutbildning 300tim går just nu även en utbildning för 500tim certifiering som yogalärare. På Flowfabriken kan du träffa Lenita på klasser som Power Flow, Yin Flow och även i kurser som t.ex. Senior Flow och Baby Flow samt på Private Flow.

När Lenita inte arbetar med träning och hälsa är hon på sin gård tillsammans med sambo, 2 barn, 1 bonus, katter. Hela familjen strävar efter ett mer självförsörjande hushåll och där både hönor och växthus

Matilda Falkheim

Matildas ödmjuka personlighet i kombination med en kraftfull energisk yoga och en lugn behaglig röst, lockar många till hennes klasser. Hennes starka ambition som yogalärare är att hjälpa deltagarna att vara närvarande under klassen, och för stunden koppla bort allt annat i livet, all form av presentation och istället bara få njuta och göra det som känns bra.

Matilda har instruerat yoga i 14 år och hon har sin utbildningsbakgrund i Power Yoga och Bodybalance. Hennes långa och gedigna erfarenhet utstrålas på hennes klasser och på Flowfabriken kan du möta Matilda på Power Flow.

Utöver yoga så arbetar Matilda som business controller. Hon älskar naturen och fritiden spenderas mycket i det gröna tillsammans med hennes katt, hund och man.

Flowfabriken
Flowfabriken

Olle Lobulu Alnestål

Med ett holistiskt synsätt har Olle har en stark förmåga att på sina klasser koppla ihop helheten där yogan får följa med ut i livet och livet får följa med in på yogamattan, detta med tanken om att kropp och sinne är med oss 24/7 och yogan ger en möjlighet att förena dessa två.

Med sin grundutbildning inom Idrott och hälsa, i kombination med Hi yoga lärarutbildning på 200-tim och Hot mojo samt yrke som personlig tränare är han snabb att identifiera yogaelevers behov och göra det svåra till något enkelt och begripligt. Hans lekfulla personlighet smittar av sig på hans yogaklasser vilket ofta leder till ett leende mellan positionerna.

Olle har sin bas i Göteborg och utöver sitt arbete med idrott och yoga arrangerar han äventyrsresor till Tanzania.

Kristina Wilhelmsson

Kristina mixar lekfull nyfikenhet med kroppslig medvetenhet utan att det blir krångligt eller komplicerat. Hennes fokus är att alla ska känna att de hör hemma på hennes klasser oavsett bakgrund, erfarenhet eller plats i livet. Hon uppmuntrar gärna till fniss och skratt under klasserna och menar att det finns inget som heter rätt eller fel utan vill hjälpa deltagarna att ”bara få vara”. På Flowfabriken kan du yoga hos Kristina på Steady Flowklasserna.

Kristina arbetar även som Personlig tränare i Göteborg och har sin yogautbildning via SAFE-education. Träning och en aktiv livsstil är för Kristina lika självklart som att andas. Hon tycker därför är det en lyx att få kalla det arbete. För att balansera upp livet ytterligare jobbar hon dessutom med inköp inom modevärlden.

Flowfabriken
Flowfabriken

Mikaela Olsson

Mikaelas varma leende bjuder dig rätt in i yogaklassen. Hennes ståndpunkt är att alla ska känna sig unika, bekväma, omhändertagna, sedda och att det finns en kravlös känsla i yogan. Mikaelas övertygelse är att yoga är för alla och det är aldrig för sent för att börja yoga.

Hon har över 20 års egen praktik av yoga och har sin utbildningsbakgrund i både Globalyoga, Kundaliniyoga, barnyoga och Mediyoga. På flowfabriken träffar du Mikaela på både pulshöjande klasser, lugna klasser som Restorative Flow.

När Mikaela inte är på Flowfabriken förgyller hon livet med med sin älskade barnbarn, läsa böcker, måla, umgås och resa. Yogan är med Mikaela i livet på olika sätt och i pressade situationer har hon alltid sin “första hjälpen låda” till hands där hon hämtar sin yogiska andning.

Work for flow

Öka ditt flow med oss för att nå din fulla potential och må bra i vardagen, arbetsdagen och morgondagen.

Anmäl ditt intresse till vårt nyhetsbrev