Klassbeskrivningar

vad passar dig?

Flow in movement

Klasser med fokus medveten andning och flow genom rörelse.

Steady Flow

Steady flow är en pulserande yogaklass som passar de allra flesta. Vi rör oss genom följsamma flöden och solhälsningar, men stannar även upp och anpassar en position till varje individ. Klassen inkluderar hela din kropp med fokus styrka, smidighet och balans. Vi jobbar med medveten andning som hjälper dig att fokusera och slappna av. Det finns alternativ för alla nivåer i klassen – även för dig som är ny inom yoga flow.

Flowfabriken
Flowfabriken

Power Flow

Power flow är en dynamisk yogaklass perfekt för dig som gillar hetta och energi. Vi låter andetaget styra och rör oss genom solhälsningar och flöden som utmanar din kroppskontroll, balans, bålstyrka och smidighet. Det finns alternativ för alla nivåer i klassen – även för dig som är ny inom yoga flow men trivs med en fysisk utmaning.

Calm Flow

Calm flow är en flödande yogaklass i lugnt tempo. Vi rör oss mellan enklare yogapositioner i följsamma flöden och solhälsningar, men stannar även upp och anpassar både position och rörelse till varje individs förutsättningar. Vi jobbar med både styrka, balans och smidighet. Det finns alternativ för alla nivåer och klassen är särskilt lämplig för dig som är helt ny inom yoga, dig som vill ha en introduktion till flow eller dig som helt enkelt trivs bäst med en mjuk men ändå flödande klass.

Flowfabriken
Flowfabriken

Steady Nidra Flow

På schemat kan du uppleva yoga Nidra på klassen “Steady Nidra Flow” där vi kombinerar ett skönt pulserande flöde där vi rör oss genom följsamma flöden och solhälsningar och avslutar med en längre Yoga Nidra på slutet. Yoga Nidra är en guidad meditation med mål att vila och minska stress. Genom avslappning vill vi ge dig förutsättningar för flow i sinnet och livet. Yoga Nidra kallas även “yogisk sömn” och är en teknik där kroppen tillåts att somna samtidigt som sinnet stannar kvar i ett fokuserat och medvetet tillstånd. Kroppen är i viloposition hela tiden, och du guidas av din lärare. Nidra Flow är en djupavslappning som passar bra för alla, men särskilt för dig som upplever att du är stressad, har dålig nattsömn eller har svårt att koncentrera dig.

Steady Yin Flow

Steady Yin Flow är den bästa av två världar. Vi kombinerar en skön flödesklass där du får upp pulsen med en längre nedvarvande yinyoga som sedan tar ner dig avslappning. Med en början av följsamma flöden och solhälsningar och positioner inkluderas hela din kropp med fokus styrka, smidighet och balans. För att sedan gå över till en stillsam och passiv yoga rent fysiskt, där vi genom avslappning vill ge dig förutsättningar för flow i sinnet och livet. I yinyoga bearbetar vi fascia. Vi fokuserar vi inte på att stretcha muskler, utan i stället på att öka blodcirkulation och smidighet i leder, bindväv, senor och ligament. Varje position hålls länge (1–5 minuter) och utförs sittande eller liggande. Den här klassen passar både dig som yogat en del innan och dig som är ny inom yoga.

Flowfabriken
Flowfabriken

Family Flow

På Family Flow får vuxna och barn möjlighet att yoga tillsammans. På varje pass yogar vi genom sagans värld där både stora och små får njuta av ett skönt Yogapass. Med utgångspunkt i andetaget, närvaro och olika yogapositioner som vi närmar oss på ett nyfiket och fantasifullt sätt tränar vi både balans, rörlighet, styrka och koncentration. Vila och återhämtning är även centrala delar av både Family Flow och yoga som helhet och det här är en möjlighet att bara får vara, precis som du är, i en lugn miljö tillsammans med nära och kära.
Rekommenderad ålder för barnen som går på Family Flow är 5-12 år. Varje vuxen kan ta med sig ett barn gratis.

Flow in Stillness

Klasser med fokus avslappning och flow genom stillhet.
Flowfabriken

Yin Flow

Yin Flow är en stillsam och passiv yoga rent fysiskt, där vi genom avslappning vill ge dig förutsättningar för flow i sinnet och livet. I yinyoga bearbetar vi fascia. Vi fokuserar vi inte på att stretcha muskler, utan i stället på att öka blodcirkulation och smidighet i leder, bindväv, senor och ligament. Varje position hålls länge (1–5 minuter) och utförs sittande eller liggande. Yin Flow passar bra för alla nivåer, även dig som är helt ny inom yoga. Yin Flow är även ett bra komplement för dig som tränar mycket eller upplever att du är allmänt stel.

Work for flow

Öka ditt flow med oss för att nå din fulla potential och må bra i vardagen, arbetsdagen och morgondagen.

Anmäl ditt intresse till vårt nyhetsbrev